Low- and Middle-Income Contexts
Contact person: Nicolai Paulsen, KU
Board Liaison: Stine Skipper, CBS
Special Interest Group on Low- and Middle-Income Contexts (LMICs)
Arbejder du med policy, projektudvikling eller administration af forskningsbevillinger i lav- og middelindkomstområder i udlandet (herunder i Afrika, Asien og Latinamerika)? Og vil du gerne være del af en stærk platform for samarbejde og videndeling med kolleger i hele landet? Så glæder vi os til at byde dig velkommen i LMIC-SIGen.
Formålet med SIGen er at udveksle erfaringer på tværs, sparre om konkrete løsninger på vores udfordringer, udforske muligheder for samarbejde mellem institutionerne, at få inspiration til andre måder at arbejde på og at påvirke beslutningstagere.
LMIC SIGSIGen er både for (pre-)pre- og postaward, og medlemmerne har meget forskellige opgaver i det daglige, men arbejder alle med administration af forskningsbevillinger, lige fra input til beslutningstagere, råd og nævn, over vejledning af forskere i ansøgningsprocessen til økonomimedarbejdere og projektledere.
Møderne i LMIC SIGen tager udgangspunkt i deltagernes forslag til dagsorden. Vi sigter efter at mødes fysisk en gang eller to om året, når vi inviterer talere udefra. Derudover mødes vi online 2-4 gange om året, hvor vi blandt andet diskuterer kommende muligheder og evt. opgavefordeling, konkrete udfordringer med nuværende eller kommende projekter, og planlægger de fysiske møder.
Alle medlemmer kan byde ind med emner eller tilbyde at lægge lokaler til et møde. Louise Nolle (DTU) og Nicolai Paulsen (KU) er tovholdere i netværket.
Name |
Phone |
Organisation |
Unit |
---|
News and events
Nudging for forskerstøttemedarbejdere
Forskning inden for den del af psykologien, som ligger til grund for nudging, peger på, at vi har for stor tillid til gode argumenter og tiltro til, at mennesker (og måske især forskere) altid træffer rationelle beslutninger. Men langt de fleste beslutninger og handlinger træffes nemlig hurtigt og instinktivt. Selv eksperter og mennesker i stærkt specialiserede stillinger. Hvis vi vil være bedre til at påvirke adfærd, må vi kende og arbejde med de principper, som ligger til grund for menneskers hurtige og instinktive beslutningsprocesser.
DARMA’s årsmøde 2025 – få byggeklodser til fremtidens forskningsstøtte
DARMA inviterer hermed alle medlemmer til årsmødet 2025, hvor vi under temaet “Forskningsstøtte under forandring” stiller skarpt på de dynamiske forandringer og nye (kompetence)krav, der præger vores profession.