DARMA-kursus for forskningsadministratorer
From
2024-06-10
To
2024-06-12
DARMA-kursus for forskningsadministratorer
Vi er glade for på DARMA’s vegne at kunne tilbyde dette kursus for relativt nye forskningsadministratorer ved private og offentlige virksomheder og institutioner.
Kurset er en del af et samlet program for professionalisering og kompetenceudvikling for den stadigt voksende gruppe af medarbejdere, som betegner sig selv som forskningsadministratorer. Kurset er udviklet i samarbejde med forskningsledere, forskere og bygger på efterspørgslen efter kompetencer, viden og overblik.
Kurset retter sig mod de af vore kolleger og medarbejdere, som er relativt nye på det forskningsadministrative område og som derfor ikke har mere end 5 års erfaring.
Praktisk information
Sted: Grand Hotel, Odense
Start: Mandag d. 10. juni 2024 – kl. 12.00
Slut: Onsdag d. 12. juni 2024 – kl. 13.30
Pris: 6.427 kroner for medlemmer af DARMA. Deltagelse i kurset forudsætter medlemskab af DARMA
Frist: Fredag d. 5. april 2024 kl. 12.00
Tilmelding: DARMAS hjemmeside. Du skal endvidere sende: din jobprofil (primære arbejdsopgaver, max ½ side), et kort CV med billede (max 1 side – bruges til deltagerpræsentationen), samt 5 punkter om dine forventninger. Sendes til darma@darma.dk.
Program
Mandag d. 10. juni 2024
12:30: Ankomst og indkvartering
12:45: Frokost
13:30: Velkomst og præsentation
14:00: Forskningsprocessen og dens elementer
14:45: De personlige kompetencer
18:00: Middag
19:30: Aftenhygge – og præsentation af DARMA
Tirsdag d. 11. juni 2024
09:00: Introduktion af case (casen kører hele dagen, afbrudt af præsentationer og oplæg)
10:30: GDPR, DM og Open Science
11:00: Etik og god forskningspraksis
12:30: Frokost
13:30: Projektet og dets økonomi: budget, omkostningsmodeller, dokumentation, løn mm.
15:30: Lobby-processen
17:00: Lessons learned og værktøj i værktøjskassen – Præsentation og fremlæggelse af cases
19:00: Festmiddag og personalefest
Onsdag d. 12. juni 2024
09:00: Fundingstrategi
10:00: Forskerstøtte og AI
11:30: Kursus-evaluering og afrunding
12:30: Frokost