Fuldmægtig/ specialkonsulent til fortolkning af bevillingsregler (DTU)
Deadline
2023-03-15
Fuldmægtig/ specialkonsulent til fortolkning af bevillingsregler (DTU)
Er du glad for arbejde med fortolkning af regler i et økonomiske perspektiv?
Kan du lide at få en god forståelse af de relevante regler ved dit arbejdsfelt? Er du også glad for at hjælpe andre, som har svært ved at få overblik over reglerne? Hvad med at gå på arbejde et spændende sted, der dækker meget bredt, og derfor ikke ligner nogen anden dansk virksomhed? Du får din gang på et internationalt eliteuniversitet, der leverer undervisning, forskning, myndighedsrådgivning samt en del kommercielle aktiviteter og innovation. Vi har ca. 13.000 studerende og 6.000 medarbejdere fra hele kloden.
DTU har mange forskellige aktiviteter og flere tusinde forskningsprojekter med hver deres økonomi. Det er her, du kommer på banen som del af et team, der håndterer nogle af de mere komplekse analyse- og fortolkningsopgaver i økonomiafdelingen. Du kan se frem til at give dine værdifulde input til meget spændende opgaver som f.eks. formidling af reglerne til DTU’s forskere og administrative medarbejdere.
Jobbet
I jobbet skal du bidrage med fortolkninger af de økonomirelaterede regler for flere af de forskellige bevillingsgivere til DTU’s forskningsprojekter. Ud over danske statslige fonde, som Innovationsfonden, kan det fx være EU’s rammeprogrammer, danske private fonde eller øvrige udenlandske bevillingsgivere, som offentlige bevillingsgivere fra USA. Du skal medvirke i hele projektets levetid, fra fundraising og selve ansøgningen (pre-award), til implementering og afrapportering (post-award).
Hovedvægten i jobbet ligger på fortolkning af de økonomirelaterede regler hos en række forskellige bevillingsgivere, herunder:
Formidling af fortolkningen på dansk og evt. engelsk til DTU’s forskere og administrative medarbejdere på institutter og i afdelinger gennem forskellige kanaler, fx DTU’s intranet eller administrative netværk
Kommunikation med bevillingsgivere i forhold til fortolkningsopgaver
Bidrag ved vurdering af, om fx udstyr, installationer eller bench fee kan indgå i projektregnskaberne
Hjælpe ved gennemgang af økonomiske forhold i samarbejdsaftaler (f.eks. EU’s konsortieaftaler)
Være med til at koordinere ekstern revision af forskningsprojekter
Analyser af, om reglerne bliver overholdt (compliance)
Hvis du har interesse for det, kan du desuden assistere dine kollegaer i teamet med fx omkostnings- og indtægtsanalyser. Du vil også have en mulighed for at arbejde med andre fortolknings- og formidlingsopgaver, fx deltage ved procesoptimering af projektøkonomistyringen for DTU’s forskningsprojekter, eller deltagelse i erfa-grupper på tværs af universiteterne.
Videregående økonomisk uddannelse på kandidatniveau
Vi leder efter dig, der ikke er bange for at bevæge dig ind i ukendt land. I forlængelse af det håber vi, at du har lyst til at byde ind med ideer og sparring – både når du selv kæmper med at få greb om en opgave, og når andre i teamet har udfordringer. Vi vil gerne tænke og handle som et hold, hvor alle tager ansvar for både egne opgaver og teamets samlede succes.
Desuden er det vigtigt, at du trives med at være del af en serviceenhed. Det kræver en åben og imødekommende indstilling, hvor du hele tiden tænker i mulige løsninger.
Derudover vægter følgende i dit CV:
En relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., cand.merc.jur. eller øvrig cand.merc, HD, eller lignende.
Har du mange års erfaring, er det godt, men du kan også komme i spil med mindre (et relevant studiejob er minimum) – vi kan tilrettelægge opgaverne, så de matcher dit erfaringsgrundlag
Dit nye team
Din nye arbejdsplads er på DTU’s hovedcampus i Lyngby. Her får du flere erfarne medarbejdere som dine nærmeste kolleger. Teamet er organisatorisk placeret i Koncernøkonomi, der er en del af DTU’s økonomiafdeling, som i alt har omkring 230 medarbejdere. Vi har selvfølgelig fleksible rammer og et afslappet, kollegialt miljø, hvor trivsel og arbejdsglæde er i højsædet.
Du kan også se frem til fornuftige vilkår, som fx en god arbejdsgiverbetalt pension og flextid, hvor dit eventuelle overarbejde konverteres til afspadsering. Mulighed for hjemmearbejde nogle dage om ugen er også en del af pakken. Derudover kan du som nævnt glæde dig at arbejde på en usædvanlig arbejdsplads, hvor opgaverne er lige så afvekslende og spændende som de mennesker, du møder på campus.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant AC-overenskomst.
Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 15. marts 2023. Åbn linket “Ansøg nu”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte chef for Analyse og Fortolkning, Henrik Mørch Mortensen på 2136 3001.
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.