DARMA Home

Nye stillingsopslag og arrangementer

23 Aug 2018 22:36 | Olaf Svenningsen (Administrator)

Efter en lidt stille sommer begynder det at ske ting. EARMA har starte en tematisk gruppe om etik og integritet, der afholder næste møde i Bruxelles d. 8. november. EARMA udbyder også for første gang sin EARMA Early Stage Research Administrators Masterclass d. 15.–16.november, også i Bruxelles. Dette kursus er inspireret bl.a. af DARMA's introduktionskursus og oplægget ser meget spændende ud.

D. 5. oktober afholdes der møde ved Lunds Universitet i DARMA's erfa-gruppe i personaleledelse. ERFA-gruppen er målrettet forskerstøtteledere med personaleledelse og flere oplysninger kan man få ved henvendelse til mig, Olaf Svenningsen eller gruppens tovholder, Pernille von Lillienskjold, AU.

Så er der flere nye stillingsopslag:

  • Statens Serum Institut søger en forskningskoordinator, en stilling, som ser særdeles alsidig, interessant og spændende ud. Ansøgningsfrist 2. september.
  • D. 2. september er der også ansøgningsfrist til en stilling som Institutkoordinator ved Institut for Biologisk Psykiatri, Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde. Stillingen omfatter meget spændende forsknings, herunder iPSYCH.
  • Syddansk Forskerstøtte ved SDU's Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Region Syddanmark har slået en stilling op som specialkonsulent. Det er "min" gamle enhed og det er en meget attraktiv stilling, hvor man vil arbejde i et dynamiskt miljø sammen med nogle af de bedste og sødeste mennesker jeg har arbejdet med. Ansøgningsfristen er d. 19. september.
Jeg har tidligere skrevet om opslagene fra Juridisk Fakultet ved KU (frist 12. september) og Forskningsservice ved Lunds Universitet (frist d. 27. august).

© DARMA – CVR: 35977880

Powered by Wild Apricot Membership Software