Share this page:

Research Diversity: Using cultural intelligence to support diverse international research management

  • 28 Oct 2020
  • 10:00 - 13:30
  • ONLINE
  • 4

Registration


Registration is closed

Forskere og forskningsadministratorer, som kan være sig selv fuldt ud, er mere effektive, og ingen universiteter har råd til, at alle ikke yder deres bedste.

Workshoppen "Research Diversity" giver dig redskaber til at åbne diskussion om kulturel diversitet, hjælper dig med at navigere i kompleksiteten og få det bedste ud af den gruppe forskere, som du understøtter pre- eller post-award.

Workshoppen er en kombination af øvelser, værktøjer og praksisrefleksion, der hjælper os alle til at blive kulturelt intelligente, og er målrettet forskningsadministratorer, som ønsker at fremme et positivt, kulturelt mangfoldigt forskningsmiljø, hvor alle kan bidrage uanset baggrund, og hvor kulturel diversitet betragtes som et aktiv for forskningsprojektet.  

Flere og flere internationale fundere stiller ønsker mere internationalt samarbejde og breder diversitetsbegrebet ud til at betyde mere end kønsligestilling (fx NSERC Centre Research og New Frontiers in Research Fund, begge Canada). Workshoppen her har til formål at hjælpe dig med at få det til at fungere i praksis, mens vi alle gør klar til lanceringen af Horizon Europe.

Målet med workshoppen er:

  •          Forstå fordelene og udfordringerne ved en mangfoldig arbejdsplads, og hvorfor det er vigtigt i et internationalt forskningsmiljø.
  •          Forstå hvordan et kulturelt mangfoldigt arbejdsmiljø kunne se ud i international forskning og hvordan forskningsadministratorer understøtter det.
  •          Udfordre forestillinger i forhold til diversitet og arbejde i kulturelt mangfoldige miljøer.
  •          Være klar til at understøtte udviklingen af mangfoldige arbejdsmiljøer på egen forskningsinstitution og fremme diversitetsinitiativer som forskningsadministrator både pre- og post-award.
  •          Have værktøjer til at operationalisere diversitet i forskningsansøgninger.

I løbet af de tre timer workshoppen varer, dækker vi forskellige typer diversitet (nationalitet, kultur, seksualitet, kultur, køn, etnicitet, alder, køn, handicap etc.) Vi tager udgangspunkt i LGBTQ+ personer og internationalisering, men vi arbejder med et bredt kulturbegreb, så værktøjerne og strategierne kan bruges i mange forskellige sammengænge, hvor forskellige tilgange til et emne (herunder interdisciplinaritet) præger miljøet.

Workshoppen afvikles på engelsk og afholdes af Jakob Feldtfos Christensen (DK) og Lachlan Smith (UK). Jakob har i dag firmaet Diversiunity, men har arbejdet en årrække i Forskningsstøtteenheden og i Talentudviklingsenheden på AU. Derudover er han tidligere medlem af DARMAs bestyrelse og er certificeret research manager fra EARMA. Lachlan Smith (UK) er direktør i Cloud-Chamber og har tidligere arbejdet med forskningsstøtte for universiteter i UK, men har i dag eget firma, hvor han blandt andet arbejder med forskningsstøtte og forskningsevaluering for forskere, universiteter og fonde. Vi er begge åbne om vores homoseksualitet, og vi bruger vores egne erfaringer til at skabe en workshop, hvor alle åbent kan tale om et emne, som er følsomt for mange.Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management