Share this page:

Master Class om CV-skrivning (Gratis webinar)

  • 19 Mar 2020
  • 14:00 - 15:00
  • Webinar

Registration is closed

Master Class om CV-skrivning (Gratis webinar)

Jeg har tidligere med succes afholdt dette webinar, og da flere ikke nåede at være med, er jeg blevet opfordret til at udbyde webinaret om CV-skrivningen igen.

Derfor:

Hjælper du forskere med at strukturere en fondsansøgning? Så kender du også til de dele, som en fondsansøgning består af. Men ved du, hvor vigtigt det er, at CV og ansøgning hænger sammen?

Hvis du gerne vil lære mere om denne vigtige relation, så vil dette webinar være relevant for dig.

Jeg vil på webinaret komme med tips og ideer til, hvordan forskeren kan gøre sit CV spændende og relevant for netop den fondansøgning, som forskeren er ved at skrive.

Indhold

  • Kort introduktion til CV og hvad man skal huske og hvordan teksten bør skrives
  • Forskellige former for CV
  • Vigtigheden af at bruge det rette CV

Dit udbytte

Det er mit håb, at du efter kurset vil fokusere på både selve ansøgningen (herunder summary) og CV’et, da CV’et nu er en vigtig og integreret del af selve ansøgningen.

Underviser

Underviser er forskningsadministrator Hanne Dahl Mortensen. Sammen med andre forskerstøttepersoner på SDU har hun i 5 år været med til at afholde et kursus på SDU om, hvordan man som forsker skriver en konkurrencedygtig fondsansøgning. Hendes opgaver i den forbindelse har været at undervise i, hvordan forskeren kan/bør skrive et konkurrencedygtigt CV, men også, hvordan forskeren kan/bør skrive et spædende summary. Kurset har altid modtaget gode anmeldelser.

Det praktiske

Webinaret afholdes den torsdag den 19-03-2020 kl. 14.00 via Adobe Connect.

Varighed: Ca. 40 min.

Webinaret afholdes på dansk

Tilmeldte deltagere vil få tilsendt en link til webinaret i god tid inden webinaret.

Webinaret bliver optaget, og det er muligt at få tilsendt de viste slides efter webinaret samt et link til selve webinaret, så du kan gense webinaret når du har tid og lyst.Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management