Share this page:

Forskning i verdensklasse søger AC-kompetencer til udvikling af fondsområdet

 • 02 Sep 2018
 • (WEDT)
 • Statens Serum Institut, København

Statens Serum Institut (SSI) er en af Danmarks største forskningsinstitutioner på sundhedsområdet, og huser flere internationalt førende forskningsgrupper, med fondsbevillinger fra flere store nationale og internationale fonde. Blandt de største forskningsområder er beredskabet mod infektionssygdomme og medfødte lidelser, epidemiologi og vacciner, herunder udvikling af nye og forberede vacciner mod nogle af verdens største sundhedsproblemer i form af tuberkulose og malaria.  

De fondsfinansierede aktiviteter er et væsentligt aktivitetsområde for SSI, som vi ønsker at fastholde samt styrke i omfang fremover. Det er på den baggrund, at vi søger en ny medarbejder til fondsområdet, som kan hjælpe os til bedre at understøtte og administrere fondsområdet.  

Jobbet  

SSI kan tilbyde et job i et spændende internationalt forskningsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil blive placeret centralt i SSI’s Direktionssekretariat og hjælpe SSI til at give medarbejdere, forskere som administratorer, de bedst mulige forudsætninger for at tiltrække fondsmidler og gennemføre forskningsprojekter. Sekretariatet består af i alt 13 medarbejdere, hvoraf en medarbejder allerede beskæftiger sig med fondsområdet og således bliver din tætte kollega.

Arbejdsopgaver  

 • Strategisk og politisk, at sikre de bedst mulige rammer for fondsområdet på SSI  
 • Øge vidensdeling og ensartning af SSI´s interne processer  
 • Koordination og udvikling af SSI´s netværk for forskningsadministratorer  
 • Hjælp til ansøgning og drift af større fondsansøgninger (primært EU)  
 • Etablering og vedligehold af administrative rutiner. Du vil fungere som et naturligt samlingspunkt for information og følge op på igangsatte aftaler og initiativer

Din uddannelse og erfaring  

Du har en akademisk uddannelse med alsidige kompetencer inden for administration og økonomi. Du har et par års erfaring, eller har mod på at arbejde med fondsadministration indenfor sundhed og med flere nationale og internationale bevillingsgivere. Vi forventer desuden at du er flydende i engelsk i skrift og tale.  

Dine personlige kvalifikationer  

Du er måske forholdsvis nyuddannet eller gammel af gårde. Det vigtigste er, at du er initiativrig, og kan arbejde struktureret og selvstændigt med at løfte kvaliteten af den service SSI gerne vil yde sine forskere.  

Derudover besidder du følgende kvalifikationer:  

 • Drive og gå-på-mod  
 • Evne og lyst til at arbejde sammen med mange faggrupper på alle organisatoriske planer  
 • Kommunikerer kort, klart og korrekt  

Løn  

Stillingen er foreløbigt 2-årig og vil blive besat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Samtaler afholdes i uge 36. Yderligere information om stillingerne kan fås ved henvendelse til Mikkel Lyndrup på tlf. 3268 3304 eller Ole Jensen på 3268 3187.

Søg stillingen her...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software