Share this page:

Konsulent/Fundraiser til RUC´s forskningsservice

 • 01 Jun 2018
 • (WEDT)
 • RUC, Roskilde

Brænder du for at finde matchet mellem forskernes ideer og finansieringsmulighederne? Har du erfaring med EU virkemidlerne generelt, herunder Horizon2020 og Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)? Hvis du dertil også har et godt kendskab til de danske forskningsfonde og arbejde med post-award bør du overveje at søge stillingen som konsulent i RUC´s forskningsservice.

Om stillingen

Du skal kunne se en spændende udfordring i at understøtte talenterne blandt RUC’s forskere og i at støtte RUC forskerenes arbejde med at finde ekstern finansiering til deres forskningsprojekter. I nært samarbejde med dine teamkolleger kommer du til at identificere og opsøge finansieringsmulighederne fra EU, danske forskningsfonde, forskningsråd og ministerielle puljer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskerene både med rådgivning og research i de tidlige faser af ansøgningsarbejdet og med den nære sparring på ansøgningerne op til deadline.

Om dig

Du skal have indsigt i forskning og forskernes arbejdsvilkår. Dertil forestiller vi os, at du:

 • har en relevant akademisk kandidatgrad
 • har mindst 2-4 års relevant erhvervserfaring med forskningsfinansiering gerne med specifikt kendskab til MSCA.
 • har solid erfaring med udvikling af projekter og den konkrete ansøgningsudformning
 • er rutineret i at kvalitetssikre de færdige projektansøgninger inklusiv budgetter i forhold til vilkår, regler og politikker
 • holder dig ajour om mulighederne i nationale og internationale finansieringskilder
 • har gode kommunikative færdigheder både på dansk og på engelsk.
 • har en stor arbejdskapacitet og er god til at planlægge og bevare overblikket i pressede situationer
 • er udviklingsorienteret, selvstændig, udadvendt og god til at skabe netværk

Om os

Arbejdet i Forskningsservice rummer en travl og inspirerende hverdag. Vi har en stor og bred berøringsflade med hele universitetet. Det rummer både forskere, forskningskoordinatorerne på de enkelte institutter og de øvrige centrale supportfunktioner. Forskningsservice er en central enhed på RUC, hvor du får fem andre kollegaer.

Ansættelse

Stillingen er til besættelse den 1. august 2018. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er mulighed for forhandling af et individuelt kvalifikations tillæg.

Mere information

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Hvas på eh@ruc.dk / 46 74 33 93 eller teamleder Jens Kofod på jensk@ruc.dk/ 61951199.

Ansøgningsfrist er den 1. juni 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 23. Du søger stillingen via dette link: https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/ . Ansøgningen skal indeholde:

 1. Motiveret ansøgning
 2. CV
 3. Dokumentation for uddannelse.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

RUC opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software