Share this page:

Fuldmægtig til forskningssupport søges til Retspatologisk Afdeling på Retsmedicinsk Institut

  • 16 May 2019
  • (UTC+02:00)
  • 30 May 2019
  • (UTC+02:00)
  • København

Vi søger en fuldmægtig til forskningssupport til en nyoprettet stilling på Retspatologisk Afdeling med tiltrædelse snarest.

Hvem er vi
Retspatologisk Afdeling (RPA) er en del af Retsmedicinsk Institut på Københavns Universitet. Vi løser opgaver, som rekvireres af politi, domstole, udlændingemyndigheder m.fl. Vi foretager fx retslægelige ligsyn og obduktioner samt kliniske retsmedicinske undersøgelser for politikredsene øst for Storebælt. RPA er derfor en arbejdsplads, som stiller store krav til detaljeorientering og præcision, pålidelighed og i høj grad uvildighed i arbejdet og er akkrediteret efter den internationale standard ISO 17020. 

Det retsmedicinske Institut er en del af Københavns Universitet, og dermed er der også stor fokus på forskning. Forskningen på RPA omfatter projekter indenfor traumatologi, patologi og sundhedsvidenskab samt billeddiagnostik, og der lægges vægt på forskningssamarbejde med instituttets to øvrige afdelinger såvel som eksterne samarbejdspartnere inden for mange forskellige fagområder og specialer.

Om stillingen
I forbindelse med forskningsprojekterne skal du styre væsentlige opgaver i forhold til proceskoordinering, databaseadministration, samarbejdsaftaler, samtykker og videnskabsetiske tilladelser. Vi skal også varetage overholdelsen af GDPR, hvor du vil spille en rolle, ligesom du ikke mindst skal bistå med formidlingsopgaver internt som eksternt og koordinering af forskningsmøder. 
 

Læs mere og søg via https://www.jobindex.dk/jobannonce/jobnet/8383074?utm_medium=email&utm_campaign=jobmail&utm_source=jobindex


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

Powered by Wild Apricot Membership Software