Share this page:

Projektøkonomer til AU

  • 30 Apr 2019
  • 17 May 2019
  • København og Aarhus

Arts og Aarhus BSS Økonomi søger projektøkonomer til Aarhus og København

Motiveres du af at arbejde med tal og rådgivning i et ansvarsfuldt job med selvstændige opgaver, og vil du arbejde med økonomistyring i en af landets største uddannelsesinstitutioner, så er du måske én af vores kommende projektøkonomer i økonomiafdelingen på Arts og Aarhus BSS.

Vi er på udkig efter to projektøkonomer, der har lyst til at være en del af et stærkt fagligt team og til at sikre fortsat effektiv økonomistyring af vores eksterne bevillinger.

Som en del af administrationen på fakulteterne Arts og Aarhus BSS er du med til at understøtte og betjene de to fakulteters institutter og centre med en bred portefølje af opgaver, der spænder fra driftsmæssige opgaver over styrings- og opfølgningsopgaver til udviklingsopgaver.

Projektøkonom – opgaver og ansvar
Som projektøkonom bliver du ansvarlig for et antal eksternt finansierede bevillinger, som forskerne søger midler til fra forskellige private/offentlige fonde, EU osv., samt bevillinger der omhandler indtægtsdækket virksomhed. Du vil blive primær kontaktperson for et antal forskere angående diverse økonomiske forhold knyttet til de eksterne bevillinger.

Dine opgaver omfatter eksempelvis:

  • Løbende økonomisk rådgivning til forskerne og opfølgning på deres bevillinger
  • Ansvar for budgetlægning og løbende rebudgettering af bevillinger
  • Regnskabsaflæggelse i henhold til de forskellige bevillingsgiveres krav
  • Økonomisk rådgivning i forbindelse med ansøgninger (i samarbejde med universitetets centrale forskningsstøtteenhed, instituttet osv.)
  • Løbende driftsopgaver i forbindelse med den daglige økonomistyring 
Læs mere og søg via https://www.jobindex.dk/jobannonce/jobnet/8352589?utm_medium=email&utm_campaign=jobmail&utm_source=jobindex


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software