Share this page:

Projektøkonom til Center for Regional Udvikling

  • 19 Mar 2019
  • 05 Apr 2019
  • Hillerød

Projektøkonom til finansieringsteamet i Center for Regional Udvikling

Region Hovedstaden har en ambition om at hjemtage endnu flere eksterne midler til forsknings- og innovationsprojekter. Vi søger derfor en ekstra kollega, der har lyst til at rådgive om forskningsprogrammers regelsæt samt udarbejde økonomisk afrapportering af projekter inden for forskellige nationale og internationale programmer. Vi rådgiver de kliniske miljøer på hospitalerne og internt på tværs af Center for Regional Udvikling. 

Om stillingen    

Vi søger en projektøkonom med et solidt kendskab til projektregnskab og fondsregler inden for nationale og internationale programmer og med stor interesse for at arbejde med processer, systemer og daglig kontakt til forskere samt projektpartnere. Du skal have lyst til at arbejde i et stærkt fagligt selvledende team, hvor du har indflydelse på udviklingen af teamets fælles opgaveløsning. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mads Monrad Hansen på mail: mads.monrad.hansen@regionh.dk eller på telefon 27 62 21 95 eller chefkonsulent Karin Kindt-Larsen på mail: karin.kindt-larsen@regionh.dk eller på telefon 27 14 14 44.  

Læs mere og ansøg via https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=217399&DepartmentId=11977&MediaId=5


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software