Share this page:

Fundingmedarbejder til innovationsarbejde mellem universitet og virksomheder

  • 01 Feb 2018
  • DTU Diplom, Kongens Lyngby

Vi har fået travlt med spændende projekter sammen med små og mellemstore virksomheder, og ønsker derfor at styrke vores team med endnu en fundingmedarbejder. Hvis du kunne tænke dig at være en del af DTU Diploms ansigt udadtil med spændende og værdiskabende projekter for virksomheder, og hvis du har mod på at blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt, så er det muligvis dig, vi søger.

Du bliver en del af en spændende udvikling
I rollen som fundingmedarbejder bliver du en del af Innovationssupport på DTU Diplom, der som projektkontor administrerer, modner, funder og projektleder instituttets innovationsprojekter. Projekterne er værdiskabende udviklingsprojekter, hvor DTU-medarbejdere og studerende samarbejder med virksomheder om praksisnær udvikling, som samtidig understøtter og kvalificerer undervisning på DTU’s diplomingeniøruddannelser. 

Det faglige er meget bredt: fra byggeri og produktion til elektronik og IT. Du kommer til et spændende miljø, hvor vi har flere og flere samarbejdsprojekter, og du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i instituttets og de små og mellemstore virksomheders udvikling. Dit arbejde skal således bidrage til at gøre DTU kendt for ambitiøs, vedkommende og relevant innovation.

Primære ansvarsområder
Dit arbejde vil bestå i at facilitere projektudvikling i samspil med det faglige personale og at skrive projektansøgninger. Du indgår i en serviceorienteret afdeling, der samarbejder bredt med at facilitere processer og lede projekter med DTU Diploms medarbejdere og små og mellemstore virksomheder som projektmedarbejdere.

  • Facilitering af processer vedr. projektudvikling
  • Modne og tilrette innovationsprojekter i dialog med projektmedarbejdere, herunder definere forløbsdesign, effektkæder og indikatorer
  • Identificere og påvirke finansieringsmuligheder
  • Skrive fondsansøgninger
  • Bidrage til udvikling af et projektparadigme og opbygge projektkultur på DTU Diplom
  • Aktivt bruge dit netværk og udbygge dit netværk til gavn for DTU’s projekter
  • Projektledelse af innovationsprojekter.
Hvem er du?
Du har erfaring med projektansøgning, funding og EU-projekter, og du besidder en bred teknisk forståelse. Derudover forestiller vi os, at du er meget kompetent til skriftlig kommunikation og trives med skrivearbejde. Du har erfaring i facilitering og brænder for at skabe forandring og værdi ved at sætte rammer for noget diffust og samtidig ramme nåleøjet.
Du arbejder struktureret og med stor selvstændighed. Du har overblik og skaber overblik for dig selv og for andre, når du fortolker og definerer innovationsprojekter sammen med medarbejdere, som de kan se sig selv i. Nye udfordringer slår dig ikke ud, og du griber gerne fat i dem, inden de vokser sig større. Du kan lide, at der er afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger i egen afdeling og i den øvrige organisation. Du god til at netværke og har allerede et stærkt og bredt funderet netværk, som du er villig til at bruge for at skabe og kommunikere projekter.

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker, at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT eller Akademikere i Staten (AC). Stillingen er fast. Lønnen fastsættes ud fra jobbets indhold og dine kvalifikationer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. februar 2018. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, hvor du også skriver, hvordan du planlægger at bruge dit netværk aktivt i stillingen, CV og eksamensbeviser. Vedlæg også de tre projekter, du har skabt, som du er mest stolt af. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef, Malene Kirstine Holst, e-mail: malho@dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.


Søg stillingen...


Om DTU Diplom
Vi uddanner ingeniører, der gør en forskel i erhvervslivet fra dag ét. Vi har fokus på de resultater, som fremtidens ingeniører skaber, når de er færdige med en uddannelse på DTU. Det vil sige, at vi på DTU Diplom i Ballerup har et tværfagligt og praksisorienteret fokus. Derfor har vi hele tiden erhvervslivet i kikkerten. Vores mål er at levere undervisning til vores studerende baseret på den vigtigste viden fra de klassiske ingeniørdiscipliner koblet med den nyeste teknologi. Vi inspirerer unge mennesker og gør dem parate til deres første arbejde og ikke mindst parate til fremtidens udfordringer.

Om DTU
DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software