Share this page:

INSTITUTKOORDINATOR - Biologisk Psykiatri

 • 21 Nov 2017
 • Psykiatrisk Center Sct. Hans, Roskilde

Institut for Biologisk Psykiatri søger en akademisk institutkoordinator. Stillingen er tidsbegrænset t.o.m. 28.02.2021 men med forventning om forlængelse. I stillingen vil du sidde med det forskningsadministrative overblik over instituttets projekter og arbejde med instituttets udvikling.

Institut for Biologisk Psykiatri er en uafhængig forskningsinstitution under Region Hovedstadens Psykiatri og er Danmarks førende inden for forskning i psykiatrisk genetik og psykiatrisk præcisionsmedicin. Instituttets overordnede formål er, at identificere og karakterisere indvirkningen af genetiske og miljømæssige variabler associeret til udviklingen af psykiske lidelser. Instituttet har over 30 ansatte fordelt på akademisk, teknisk og administrativt personale. Vi har til huse i Roskilde i de flotte omgivelser ved Psykiatrisk center Sct. Hans, som ligger ud til bunden af Roskilde Fjord. Sammen med fem andre danske samarbejdspartnere, er instituttet en del af Lundbeckfondens iPSYCH initiativ, der er verdens største enkeltstående forskningsprojekt i psykiatrisk genetik. Foruden forskningsenheden kører instituttet et moderne biokemisk laboratorie og er hjemsted for Dansk Psykiatrisk Biobank. 

Jobbeskrivelse

Vi tilbyder en stilling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling og opretholdelse af centrale elementer der understøtter en innovativ forskningsorganisation. Jobbet består således både af administrativ og økonomisk forvaltning af instituttet og instituttets forskningsprojekter, samt arbejde med kontinuerlig udvikling af instituttets forskningsstruktur. Du vil indgå som en del af instituttets forskningsadministrative enhed, og du vil komme til at samarbejde med instituttets øvrige forskningsledere omkring ansøgninger og andre opgaver. Der vil derudover være gode muligheder for, at du selv kan præge din stilling i forhold til ønskede karrieremuligheder. Du vil referere til instituttets forskningschef Thomas Werge.

Stillingen indeholder:

 • Udvikling og forvaltning af instituttets forskningsadministration
 • Budget- og økonomistyring
 • Monitorering af nationale og internationale forskningsprojekter
 • Koordinering af instituttets fundraising-strategi

Kvalifikationer

Det forudsættes at du:

 • Har gennemført en kandidatuddannelse eller en ph.d.
 • Har kendskab til, og gerne erfaring med, koordinering af forskning og administration
 • Gode sprogkundskaber på både dansk og engelsk
 • Har et organisatorisk overskud, og kan prioritere arbejde mellem mindre og større projekter af forskellig varighed
 • Har en åben, kreativ og pragmatisk arbejdstilgang.
 • Har interesse for at arbejde med sundhedsvidenskab og lyst til, at fortsætte en karriere inden for forskningsadministration.

Ansættelsesforhold

Ansættelses sker i henhold til aftale med akademikernes centralorganisation. Løn vil blive forhandlet med relevant fagforening. Ansættelsen er en fuldtidsstilling (37 timer per uge) og er tidsbegrænset til et år med mulighed for forlængelse. Opstart er hurtigst muligt eller efter aftale. Arbejdsstedet er Institut for Biologisk Psykiatri, Psykiatrisk Center Sct. Hans, Boserupvej 2, 4000 Roskilde. Afhængig af efterspørgslen på tidspunktet, kan der tilbydes midlertidig leje af lejligheder tæt ved instituttet.

 

Yderligere information

For yderligere information omkring stillingen, kontakt forskningskoordinator Kristian Krag på telefon (+45) 38 64 20 61 eller på e-mail: kristian.krag@regionh.dk

Se også: www.biopsyk.dk; www.ipsych.dk for yderligere information. 

Ansøgning

Ansøgningen skal senest indsendes d. 21. november 2017.  Ansøgningen skal som minimum indeholde motiveret ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser. Noter også gerne, hvor du så opslaget henne. Ansøgning skal indsendes via rekrutteringssystem – følg link i opslaget. Jobsamtaler afholdes løbene i forbindelse med indkomne ansøgninger.


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software