Share this page:

Rådgiver/Specialist (specialkonsulent) til Horizon 2020 og Grand Solutions

 • 10 Nov 2017
 • SDU, Odense

Er du en erfaren EU Funding rådgiver/specialist med indgående kendskab til, hvad der skal til for at opnå succes med ansøgninger til europæiske og danske forsknings- og innovationsprogrammer? Kan du bane vej for vores forskere og hjælpe med at komme i mål med ambitiøse målsætninger på tværs af discipliner og sektorer? Trives du med spændende og til tider krævende og udfordrende opgaver? I så fald er du den, vi leder efter.

SDU Research & Innovation Organisation – SDU RIO – søger 2 nye kollegaer med tiltrædelse den 1. januar 2018. Der er tale om specialkonsulentstillinger.

SDU har strategisk fokus på at skabe værdi for og med samfundet. Dette sker ved at arbejde tættere sammen med bevillingsgivere og virksomheder i ind- og udland. SDU har derfor etableret SDU RIO, hvis formål bl.a. er at hjælpe og understøtte de akademiske miljøers samarbejde udadtil og i indsatsen for at tiltrække flere forsknings- og innovationsmidler.

Du vil træde ind i udfordrende, nyoprettede stillinger, hvor du sammen med dygtige kollegaer skal medvirke til at forme fremtidens forskning og innovation ved SDU gennem strategisk tænkning og praktiske tiltag. En af dine første opgaver bliver – i tæt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere – at udarbejde og implementere en tværgående EU Funding strategi for den resterende del af Horizon 2020 og første del af FP9 samt at udvikle og implementere fælles systemer og værktøjer til understøttelse af hjemtag af F&I midler.

Som en del af universitetets Pre-award EU-team skal du kunne tænke ud af boksen og reagere hurtigt på nye tendenser og beslutninger samt fremme universitetets forskere og forskningsagendaer i Europa. Blandt dine vigtigste opgaver vil være at hjælpe os med at placere SDU’s forskningsagendaer i scoping papers og arbejdsprogrammer samt positionere universitetet i forhold til H2020 og FP9 advisory groups og lignende.

Centralt er også arbejdet med at identificere potentielle korsortiepartnere og opbygge stærke og konkurrencedygtige korsortier til vores samarbejdsprojekter i regi af Horizon søjle 2 og 3 og Innovationsfondens Grand Solutions. Indsatsen omfatter også bidrag til projektudvikling, konceptualisering og udarbejdelse af projektansøgninger. Vi har kort sagt brug for dig, der kender funding-spillet ud og ind, og som kan kridte banen op, så vi kan komme med i de sjove kampe.

Du er:

 • Passioneret omkring EU Funding og innovation.
 • Velinformeret om danske og europæiske institutioner, politikker og programmer.
 • En erfaren projektleder med fremragende organisatoriske og kommunikative evner.
 • En drivende, selvstyrende kraft, som samtidig deler viden og indgår aktivt i samarbejdsrelationer.
 • En strategisk kapacitet med udtalt politisk tæft og forståelse for den politiske dynamik.
 • En stærk kommunikatør, som formår at formidle komplekse forhold til forskellige målgrupper.
 • En erfaren skribent med næse for effekt, organisering og implementering af F&I projekter
 • Akademisk uddannet med enten en ph.d. eller kandidatgrad.

Du vil:

 • Arbejde dedikeret for at forbedre SDU’s konkurrenceevne, især i EU’s rammeprogrammer for forskning og innovation og Innovationsfondens Grand Solutions.
 • Bidrage til pre-award kurser med relevans for H2020 (søjle 2 og 3) og Grand Solution projekter.
 • Stræbe for at være synlig både internt og uden for universitetet.
 • Kunne balancere selvstændigt arbejde med et aktivt engagement i samarbejde og videndeling.

Du vil skulle arbejde nært sammen med højt kvalificerede kolleger og med direkte reference til afdelingslederen af SDU RIO’s team for Research Support and Policy Services. Det er vigtigt, at du har talent for at samarbejde på tværs af interessenter, besidder en høj arbejdskapacitet, udviser fleksibilitet og udfører dine opgaver professionelt. Vi tilbyder den rette kandidat en spændende stilling i en enhed, der er præget af ambitioner, engagement, en uformel omgangstone og fleksibelt arbejdsmiljø.

SDU RIO er etableret ved en organisationsomlægning pr. 1. januar 2017 og er en del af SDU’s strategiske arbejde med samfundsengagement. SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, opsøgende virksomhedskontakt, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling og patentering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende. Vi har medarbejdere i alle campusbyer dog størstedelen i Odense.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SDU RIO Chef Søren E. Frandsen på mobil 29 25 86 90 og e-mail sfr@sdu.dk

Stillingen ønskes besat 1. januar 2018 eller snarest muligt.

Samtaler forventes afholdt den 17. november 2017 og 2. runde samtaler den 27. november 2017.

Tjenestested: Odense

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på siden.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tjenestested:

Odense

Ansøgningsfrist:

10/11/2017

Søg stilling online...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software