Share this page:

DTU: Ambitiøse medarbejdere til forskningsstøtte

 • 11 Oct 2017
 • Kongens Lyngby

DTU fortsætter med at styrke sin centrale indsats for øget ekstern finansiering af forskning. Vi udvider vores centrale støtteberedskab, Research Support DTU, med to erfarne og ambitiøse medarbejdere, der skal være med til at sætte fokus på hjemtaget af forskningsmidler fra de større danske offentlige og private forskningsfonde til excellent forskning.

Danske offentlige og private fonde udgør en substantiel del af universitetets eksterne forskningsfinansiering, og den øgede indsats skal bidrage til at videreudvikle DTU’s stærke forskningsfaglige profil.

Du vil blive en del af Forskningskontoret, Afdelingen for Forskning og Relationer, der med et strategisk afsæt assisterer DTU’s forskere med at søge penge til deres forskning. Teamet består af 10 erfarne kolleger, som lægger vægt på engageret faglig sparring og vidensdeling. Teamet har hidtil primært haft fokus på EU-finansiering af forskning, men får nu et bredere virke. Du vil få en arbejdsplads med ambitiøse målsætninger, hvor der er plads til egne idéer, og hvor omgangstonen er åben og uhøjtidelig. De rette kandidater vil få mulighed for at være med til at præge udviklingen af arbejdet med ekstern finansiering og excellent forskning på DTU.

De primære ansvarsområder

 • Støtte til konkrete ansøgninger, primært fra større danske offentlige og private forskningsfonde
 • Kompetenceopbygning blandt forskere og forskningssupport på DTU, herunder kurser og workshops
 • Målrettede informations- og rådgivningsaktiviteter om finansiering af forskning, herunder individuel rådgivning og sparring
 • Udarbejdelse og implementering af koncepter og værktøjer til ansøgningsarbejde
 • Brobygning mellem DTU’s strategiske arbejde og de konkrete ansøgninger

Kvalifikationer

 • En relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
 • Solid erfaring med ansøgninger til danske offentlige og private forskningsfonde
 • Et godt kendskab til dansk forskningspolitik og forskningsfinansiering
 • Evne til selvstændigt parallelt at håndtere mange opgaver/projekter og overholde deadlines
 • Struktureret og løsningsorienteret arbejdstilgang
 • Excellente kommunikationsevner på engelsk og dansk i skrift og tale
 • Åben, imødekommende og serviceminded
 • Faciliterende og videndelende

Din arbejdsplads

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt førende universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten. Afhængigt af din uddannelse og erfaring bliver du indplaceret som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest d. 11. oktober 2017. Åbn linket ”Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Claus H. Andersen på 4525 1028 / 3160 0012, e-mail chean@adm.dtu.dk eller chefkonsulent Jan Andersen på 9351 1674, e-mail jande@adm.dtu.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Forskningskontoret i Afdelingen for Forskning og Relationer består på nuværende tidspunkt af en kontorchef og 20 medarbejdere, heraf 1 i Bruxelles, fordelt på tre teams, hvoraf Research Support DTU er det ene. Kontoret har som primær opgave at bistå DTU’s ledelse på det forskningsstrategiske område, evaluering samt at bistå DTU’s forskere med tiltrækning af ekstern forskningsfinansiering.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Se opslaget på DTU websider...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software