Share this page:

Erfaren fundraiser (Specialkonsulent) til forskerstøtteenheden på Det Tekniske Fakultet, SDU

  • 24 Sep 2017
  • Odense

Det Tekniske Fakultet (TEK) på Syddansk Universitet ønsker at fastholde og udvikle rådgivningen til fakultetets faglige miljøer i forbindelse med ekstern finansiering af forsknings- og samarbejdsprojekter. Vi søger derfor en engageret og dygtig kollega til en stilling som specialkonsulent inden for fundraising med ansættelse den 1. november 2017.

Om stillingen

Du vil blive en del af fakultetets forskerstøtteaktiviteter, hvis fornemmeste opgave er at supportere vores faglige miljøer i bestræbelserne på at hjemtage eksterne midler og administrere større forskningsprojekter. Enheden hedder TEK Innovation og er bemandet med 9 personer, som blandt andet arbejder med fundraising, projektadministration, erhvervssamarbejde og innovation til gavn for TEK, universitetet og det omkringliggende samfund. Du vil referere til lederen af TEK Innovation.

Din opgave vil være at rådgive vores forskere i alle aspekter inden for fundraising i bestræbelserne på at hjemtage flere eksterne forskningsmidler. Fokus vil både være på nationale og internationale bevillingskanaler - såvel private som offentlige. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Supportere forskerne med at skrive og kvalitetssikre ansøgninger
  • Bistå forskerne med at udarbejde ansøgningsbudgetter
  • Holde dig opdateret om alle relevante nationale og internationale fonde, puljer, netværk m.m. med henblik på rådgivning af og videreformidling til fakultetets forskere
  • Medvirke til at udarbejde nye koncepter og værktøjer til understøttelse af hjemtag af eksterne midler til forskning og innovation
  • Opbygge og styrke netværk til interne og eksterne samarbejdspartnere som fonde, forskere, offentlige råd og nævn m.m.
  • Erfaring med fundraising, projektledelse og administrativt arbejde

Vi søger en medarbejder med drive og lyst til at skabe de bedste forudsætninger for vores faglige miljøer for at hjemtage eksterne projektmidler.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med fundraising herunder decideret ansøgningsskrivning fra en privat eller offentligt virksomhed/institution. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse i relation til forskningsprojekter og/eller kendskab til forskningsadministration på universitetsniveau.

Du har en skarp pen og behersker engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt samt gængse IT-værktøjer. Du er udadvendt og klar til at møde forskere og eksterne samarbejdspartnere i øjenhøjde med mod på at argumentere for din sag. Som person er du struktureret, serviceminded, og selvstændig. Samarbejdsklimaet er uformelt og fællesskabsorienteret, så god humor er en fordel og gode samarbejdsevner et must.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode muligheder for at sætte sit eget præg på hverdagen og deltage i den fortsatte udvikling af enheden. Du vil have stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil, afhængig af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Elmer Kristensen 2440 8522 eller via e-mail: sek@tek.sdu.dk.

Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler den 26. og 27. september 2017.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på siden.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tjenestested:

Odense

Ansøgningsfrist:

24/09/2017

Søg stilling online...Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software