Share this page:

Specialist til Horizon 2020 og EU funding – SDU-RIO

 • 08 Jun 2017
 • Odense

Read this job ad in English here...

Er du en erfaren EU-fundingspecialist med indgående kendskab til, hvad der skal til for at opnå succes med ansøgninger til europæiske forsknings- og innovationsprogrammer? Kan du bane vej for vores forskere og hjælpe med at komme i mål med ambitiøse målsætninger på tværs af discipliner og sektorer? Trives du med spændende og til tider krævende og udfordrende opgaver? I så fald er du måske den, vi leder efter.

SDU Research & Innovation Organisation (SDU RIO) søger en ny kollega med tiltrædelse 1. august 2017 eller hurtigst muligt. Stillingen er en Specialkonsulent med potentiale til Chefkonsulent.

SDU har strategisk fokus på at skabe værdi for og med samfundet. Dette sker ved at arbejde tættere sammen med virksomheder og myndigheder. SDU har derfor pr. 1. januar 2017 etableret SDU RIO, hvis formål bl.a. er at hjælpe og understøtte de akademiske miljøers samarbejde udadtil og i indsatsen for at tiltrække flere forsknings- og innovationsmidler.

Du vil træde ind i en udfordrende, nyoprettet stilling, hvor du skal medvirke til at forme fremtidens forskning og innovation ved SDU gennem strategisk tænkning og praktiske tiltag. En af dine første opgaver bliver – i en involverende proces – at udarbejde en tværgående EU-fundingstrategi for den resterende del af H2020 og første del af FP9.

Som del af universitetets Pre-Award EU-team skal du kunne tænke ud af boksen og reagere hurtigt på nye tendenser og beslutninger samt proaktivt promovere universitetets forskere og forskningsagendaer i Europa. Blandt dine vigtigste opgaver vil være at hjælpe os med at placere SDU’s forskningsagendaer i scoping papers og arbejdsprogrammer samt positionere universitetet i forhold til H2020 og FP9 advisory groups og lignende.

Centralt bliver også arbejdet med at identificere potentielle konsortiepartnere og opbygge stærke og konkurrencedygtige konsortier til vores samarbejdsprojekter. Vi har altså kort sagt brug for en, der kender EU-funding-spillet ud og ind, og som kan kridte banen op, så vi kommer med i de sjove kampe.

Du er:

 • passioneret omkring EU-funding og innovation
 • velinformeret om europæiske institutioner, politikker og programmer (forskning, innovation, industri, uddannelsespolitik)
 • en erfaren projektleder med fremragende organisatoriske og kommunikative evner
 • en drivende, selvstyrende kraft, som samtidig deler viden og indgår
 • aktivt i samarbejdsrelationer
 • en strategisk kapacitet med udtalt politisk tæft og forståelse for den politiske dynamik
 • en stærk kommunikatør, som formår at formidle komplekse forhold til forskellige målgrupper
 • akademisk uddannet med enten en ph.d. eller kandidatgrad.

Og du vil:

 • arbejde dedikeret for at forbedre SDU’s konkurrenceevne, især i EU's rammeprogrammer for forskning og innovation
 • stræbe for at være synlig både internt og uden for universitetet
 • kunne balancere selvstændigt arbejde med et aktivt engagement i samarbejde og videndeling.

Du vil skulle arbejde nært sammen med højt kvalificerede kolleger og med direkte reference til lederen af SDU RIOs team for fælles forskningsstøtte. Det er vigtigt, at du har talent for at samarbejde på tværs af interessenter, besidder en høj arbejdskapacitet, udviser fleksibilitet og udfører dine opgaver professionelt. Vi tilbyder den rette kandidat en spændende stilling i en enhed, der er præget af ambitioner, engagement, en uformel omgangstone og fleksibelt arbejdsmiljø.

SDU RIO er etableret ved en organisationsomlægning pr 1. januar 2017 og er en del af SDU’s strategiske arbejde med samfundsengagement. SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, opsøgende virksomhedskontakt, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling og patentering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende. Vi har medarbejdere i alle campusbyer dog størstedelen i Odense.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til SDU RIO Chef Søren E. Frandsen på mobil 29 25 86 90 og e-mail sfr@sdu.dk

Samtaler forventes afholdt i uge 25 2017.

Tjenestested: Odense

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på siden.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her...

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Tjenestested:

Odense

Ansøgningsfrist:

08/06/2017

Søg stilling online...Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software