Share this page:

DTU: Ambitiøse medarbejdere til EU-forskningsstøtte

 • 14 Nov 2016
 • DTU, Kongens Lyngby

Afdelingen for Forskning og Relationer – Forskningskontoret består af erfarne kolleger, som lægger vægt på engageret faglig sparring og vidensdeling. Du vil få en arbejdsplads med ambitiøse målsætninger, hvor der er plads til egne idéer, og hvor omgangstonen er åben og uhøjtidelig.

EU-Forskningsstøtte
DTU styrker sin centrale indsats på tiltrækning af ekstern finansiering med hovedfokus på midlerne fra EU’s Horizon 2020 og opslår derfor et antal nye stillinger inden for forskningsstøtte. Den øgede indsats vil bidrage til at videreudvikle DTU’s stærke internationale profil.

Du vil blive en del af et centralt team for forskningsstøtte. Vi dækker processen fra idé til ansøgning, hvor vi bygger på og bidrager til DTU’s strategiske indsatser. Arbejdet sker i tæt samarbejde med DTU’s institutter og forskere. Til teamets fortsatte udvikling søger vi personer med stærke kommunikative og analytiske kompetencer samt personer, der mere bredt kan dække teamets ansvarsområder, herunder:

 • Støtte til konkrete ansøgninger, primært på EU-området
 • Målrettet information og rådgivning om EU-finansiering
 • Udarbejdelse af koncepter og værktøjer til ansøgninger
 • Kompetenceopbygning blandt forskere og forskningssupport på DTU, herunder kurser og workshops
 • Brobygning mellem DTU’s EU-strategiske arbejde og de konkrete EU-ansøgninger

I din ansøgning bedes du præsentere dine primære kompetencer inden for disse hovedområder.

Kvalifikationer
 • En relevant uddannelse på minimum kandidatniveau
 • Kendskab til europæisk forskningspolitik og forskningsprogrammer
 • Gerne erfaring med udarbejdelse af ansøgninger til EU’s rammeprogrammer
 • Flair for udarbejdelse af illustrationer, tabeller og figurer
 • Solide engelskkundskaber

Som person er du serviceorienteret, samarbejdsdygtig og fleksibel. Du behersker og trives med at arbejde selvstændigt og i teams, afhængigt af situationen.

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Vi tilbyder et udfordrende, udviklende og selvstændigt job i et internationalt førende universitetsmiljø, med afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten. 

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge, men der må påregnes perioder med spidsbelastning.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 14. november 2016.

 Åbn linket ”Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamenspapirer.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Claus H. Andersen på 4525 1028 / 3160 0012, e-mail chean@adm.dtu.dk eller chefkonsulent Jan Andersen på 9351 1674, e-mail jande@adm.dtu.dk 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Læs hele opslaget på DTU's websider...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software