Share this page:

AC'er søges til RUC's forskningsstøtte og rådgivning

 • 01 Mar 2016
 • Roskilde Universitet, Roskilde

Dygtig AC'er søges til RUC's forskningsstøtte og rådgivning

Roskilde Universitet søger en AC-fuldmægtig/specialkonsulent til at bistå primært i forbindelse med nationale ansøgninger om ekstern forskningsfinansiering.

Vi leder efter en dygtig og selvstændig generalist, der har konkret erfaring med fundraising på forskningsområdet og kan vejlede og understøtte RUC's forskere i forbindelse med ansøgninger til nationale konkurrenceudsatte finansieringskilder, såsom DFF, Innovationsfonden, Grundforskningsfonden samt de større fonde. Du skal arbejde proaktivt i forhold til at supportere større ansøgninger i samarbejde med institutternes forskningsstøttemedarbejdere. Desuden skal du varetage sekretariatsfunktioner inden for forskningsområdet, herunder sekretariatsbetjene RUC's Forskningsudvalg mm. Til dette arbejde hører også udviklings- og evalueringsprojekter, samt afrapportering og nøgletal.

Du vil komme til at referere til kommunikations- og sekretariatschef Elisabeth Hvas, der leder Kommunikations- og Rektorsekretariatet, hvor opgaverne vedrørende forskningssupport og forskningsstøtte er placeret. Du vil desuden få et tæt samarbejde med prorektor og skulle rådgive prorektor om forskningspolitiske og forskningsstrategiske spørgsmål. Endvidere vil du få et tæt samarbejde med en kollega, der i forvejen arbejder med EU- og international funding.

Arbejdet i Kommunikations- og Rektorsekretariatet er præget af travlhed, højt tempo og spændende arbejdsopgaver. Vi har en stor og bred berøringsflade til hele universitetet og til RUC's samarbejdspartnere, og vi arbejder i høj grad sammen med medarbejdere og forskere i institutterne og de øvrige afdelinger i RUC's Fællesadministration.

Vi lægger vægt på, at du

 • har en relevant uddannelse på kandidatniveau,
 • har konkret erfaring med fundraising på forskningsområdet,
 • har lyst til at bistå og servicere RUC's institutter/forskere,
 • hurtigt kan sætte dig ind i og overskue komplekse systemer og ordninger,
 • kan arbejde selvstændigt og proaktivt opsøgende,
 • har erfaringer med udarbejdelse af budgetter og kontrakter,
 • har gode samarbejdsevner, kommunikative kompetencer og er serviceorienteret.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt hos Kommunikations- og sekretariatschef Elisabeth Hvas på 4187 9581.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en ansættelse på fast stilling på fuld tid. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC og med mulighed for at forhandle tillæg. Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. april eller snarest derefter.

Ansøgning

For at søge stillingen, klik på linket "Søg stilling her" i jobopslaget...

Ansøgningen skal indeholde

 • Motiveret ansøgning
 • CV
 • Eksamensbeviser

Ansøgningsfristen er 1. marts 2016.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget I betragtning.

Roskilde Universitet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software