Share this page:

SDU-TEK i Odense søger erfaren fundraiser

  • 11 Feb 2016
  • Syddansk Universitet (SDU), Odense

Erfaren fundraiser (specialkonsulent) til forskerstøtteenheden på Det Tekniske Fakultet

Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet ønsker at fastholde og udvikle den administrative støtte til fakultetets forskere i forbindelse med ekstern finansiering af forsknings- og samarbejdsprojekter. Vi søger derfor en engageret og dygtig kollega til en stilling som specialkonsulent med ansættelse den 1. april 2016.

Om stillingen

Du vil blive en del af fakultetets forskerstøtteaktiviteter, hvis fornemmeste opgave er at supportere vores forskere i bestræbelserne på at hjemtage eksterne midler. Enheden hedder TEK Innovation og er bemandet med 5 personer, som alle arbejder med fundraising, erhvervssamarbejde og Innovation til gavn for universitetet og det omkringliggende samfund.

Din opgave vil være at rådgive vores forskere i forbindelse med alle aspekter af ansøgningskunsten i bestræbelserne på at hjemtage eksterne forskningsmidler. Fokus vil både være på nationale og internationale bevillingskanaler - såvel private som offentlige. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Supportere forskerne med at skrive ansøgninger samt kvalitetssikring af ansøgningerne
  • Have dybdegående kendskab til alle relevante nationale og internationale fonde, puljer, netværk m.m. med henblik på rådgivning af og videreformidling til fakultetets forskere
  • Opbygge og styrke netværk til interne og eksterne samarbejdspartnere som fonde, forskere, offentlige råd og nævn m.m.

Erfaring med fundraising, projektledelse og administrativt arbejde

Vi søger en medarbejder med drive og lyst til at skabe de bedste forudsætninger for vores forskere og undervisere for at hjemtage eksterne projektmidler.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse og har erfaring med fundraising herunder decideret ansøgningsskrivning fra en privat eller offentligt virksomhed/institution. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse i relation til forskningsprojekter og/eller kendskab til forskningsadministration på universitetsniveau.

Du har en skarp pen og behersker dansk og engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt samt gængse IT-værktøjer. Du er udadvendt og er klar til at møde forskere og eksterne samarbejdspartnere i øjenhøjde med mod på at argumentere for din sag. Som person er du struktureret, serviceminded, og selvstændig. Samarbejdsklimaet er uformelt og fællesskabsorienteret, så god humor er en fordel og gode samarbejdsevner et must.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode muligheder for at sætte sit eget præg på hverdagen og deltage i den fortsatte udvikling af enheden. Du vil have stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil, afhængig af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg i henhold til Ny Løn.

Kontakt

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Elmer Kristensen på 65 50 74 91 eller via e-mail: sek@tek.sdu.dk.

Der planlægges at holde ansættelsessamtaler i uge 8-2016.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Universitetet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Stillingen kan kun søges via SDU's hjemmeside...

Læs stillingsopslaget på SDU's web...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software