Share this page:

BRIC (KU) søger forskningskoordinator

  • 14 Feb 2016
  • BRIC, Københavns Universitet, København

Har du erfaring med forskningsverdenen og er du interesseret i at understøtte biomedicinsk eliteforskning i Danmark? Så er du måske den nye medarbejder, BRIC søger.

Vi søger en projektleder til at koordinere et stort forskningsprojekt imellem forskere på BRIC og Biologisk Institut ved Københavns Universitet samt en industriel bioteknologisk virksomhed. Du har en baggrund i biomedicinsk forskning på ph.d.-niveau og vil være ansvarlig for at koordinere og understøtte projektets aktiviteter sammen med forskningslederen. Du vil samtidigt indgå i administrationen på BRIC, hvor du sammen med tre andre forskningskoordinatorer vil understøtte vores forskningsledere i deres arbejde.

Om stillingen

BRIC er et biomedicinsk eliteforskningscenter ved Københavns Universitet, lokaliseret i Københavns Biocenter. Du skal i stillingen fungere som projektleder og koordinator for et stort forskningsprojekt støttet af Innovationsfonden. Projektets formål er at udvikle en ny metode, som udnytter dyrkning af mini-tarme i kultur til at identificere mikroorganismer, der giver helbredsmæssige fordele. Din rolle vil være at koordinere og sørge for fremdrift i projektet sammen med forskningslederen, samt være i dialog med Innovationsfonden om projektets fremskridt. Du vil rapportere direkte til projektets styregruppe og have en central rolle i de årlige møder, hvor projektet evalueres af et internationalt videnskabeligt advisory board.

Den anden halvdel af stillingen består i bred varetagelse af forskningsadministration på BRIC. Herunder at yde faglig og administrativ support til vores forskningsledere når de søger eksterne forsknings¬midler, registrering af deres publikationer, understøttelse af faglige arrangementer samt eventuel koordinering af yderligere eksterne forskningsprojekter.

Du bliver en del af BRICs administration, som består af ca. 20 personer. Du vil indgå i et team med centerets 3 øvrige forskningskoordinatorer, som i fælleskab løser administrative opgaver relateret til BRICs forskning. Din rolle i teamet vil blive med fokus på innovation, kommercialisering og virksomhedssamarbejde, men opgavefordelingen kan variere alt efter behov og kompetencer.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi søger en medarbejder med en relevant akademisk uddannelse på ph.d.-niveau og erfaring fra et akademisk eller industrielt forskningsmiljø, ideelt inden for opsætning af screeningsmetoder. Derudover besidder du følgende kompetencer:

  • gode kommunikationsevner
  • analytisk og kan strukturere tekster såvel som processer
  • udadvendt med lyst til at være tovholder og lede et projekt med mange bidragsydere
  • flydende på engelsk i både skrift og tale, da det er vores daglige arbejdssprog

Endelig er det afgørende for din succes i stillingen, at du både er selvmotiverende og god til at motivere interessenter.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en projektansættelse af 3 års varighed med ansættelse snarest muligt. Ansættelse sker som specialkonsulent på fuld tid (37 timer) efter gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Evt. med mulighed for nedsat tid.

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Kim Bak Jensen (kim.jensen@bric.ku.dk, tlf. 35325682 eller forskningskoordinator Katrine Sonne-Hansen (katrine.sonne@bric.ku.dk, tlf. 21329040).

Ansøgning samt CV og dokumentation for relevant uddannelse indsendes elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN” nederst i opslaget

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2016.

Samtaler afholdes i begyndelsen af uge 8, 2016.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs hele stillingsopslaget på KU's jobportal eller

Søg stillingen her... (link til ansøgningsblanket)Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software