Share this page:

Administrativ projektmedarbejder til The Animation Workshop, VIA University College

  • 05 Sep 2015
  • VIA University College, Viborg

The Animation Workshop, VIA University College søger en administrativ projektmedarbejder til en stilling i de to afdelinger Professional Training (efteruddannelse og kurser) og Open Workshop (filmværksted og artist residency) på The Animation workshop, beliggende på Kaserneområdet i Viborg. De 2 afdelinger styres fysisk fra ét kontor.

The Animation Workshop har som uddannelsesinstitution og videncenter skabt et stærkt, internationalt og kreativt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere indenfor animation og nye medier.

Vi tilbyder:

En alsidig stilling i et dynamisk og meget kreativt miljø; en spændende, international arbejdsplads med nationale og internationale samarbejdspartnere; arbejde med EU projekter og andre projekter, mulighed for udlandsrejser; stor kontaktflade med studerende, kunstnere og internationale gæsteundervisere; en stilling hvor du bidrager til at skabe og understøtte rammerne for talentudvikling på animationsområdet.

Arbejdsopgaver

Som administrativ projektmedarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med lederen og koordinatoren af PRO og OW samt TAW’s øvrige medarbejdere i en hverdag præget af små og store projekter med korte og lange deadlines.

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt:

Kontoradministration, herunder projekttimeregistreringer, udfærdigelse af kontrakter, Indfak kontering, booking af flybilletter og hotel mm.

EU projektkoordinering, herunder fundraising, budgettering, afvikling, evaluering, afrapportering, dokumentation o.l. for EU projekter og andre afgrænsede projekter. 

Derudover vil der være opgaver indenfor kommunikation til partnere og studerende/kunstnere, repræsentation, udlandsrejser, boligadministration, samt en række andre ad hoc-opgaver.


Kompetencer

Vi lægger størst vægt på at du har organisatoriske og administrative færdigheder.

Den person, vi søger, har desuden en relevant administrativ baggrund, 3+ års erfaring indenfor disse funktioner, appetit på en stor kontaktflade og lyst til at beskæftige sig med skiftende arbejdsopgaver i et dynamisk, struktureret samt uformelt miljø.

Da TAW har mange internationale medarbejdere, kunstnere og samarbejdspartnere er det et krav, at du taler og skriver flydende engelsk, da arbejdssproget for det meste vil være engelsk. 

Vi forventer desuden, at du:

  • Har kendskab til/interesse i film- og animationsproduktion
  • Har kendskab til elektronisk fakturahåndtering
  • Er fortrolig med Office-pakken, især Excel
  • Er systematisk og velorganiseret
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Er i stand til selvstændigt at planlægge og prioritere din tid
  • Er dedikeret og er villig til at yde en indsats

Det er desuden en fordel, hvis du har basale sprogfærdigheder i et andet sprog som fx fransk eller spansk, da TAW blandt andet samarbejder med franske og spansktalende partnere.


Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Stillingen er fast og arbejdstiden er fuld tid (37 timer).

Tiltrædelse d. 01.10 hvis muligt – alternativt d. 01.11.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tim Leborgne på tlf. 87 55 49 52 / mail tim@via.dk eller koordinator Per Kristensen på tlf. 87 55 49 55 / mail prs@via.dk


Er du interesseret?

Ansøgning, CV samt øvrige relevante dokumenter uploades via nedenstående link senest d. 05.09. Ansøgning og CV skal skrives på engelsk.

Læs mere om The Animation Workshop på www.animwork.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Ansøgningsfrist:

05/09/2015

Søg stillingen...


Sitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software