Share this page:

Teamchef til projektenhed på CBS

  • 12 Aug 2015
  • CBS, Copenhagen

Er du en dygtig leder med god erfaring indenfor styring af eksternt finansierede forskningsprojekter, og har du en udpræget sans for service? Kunne du tænke dig at blive en del af et spændende miljø med store ambitioner, så er stillingen som teamchef for projektenheden lige noget for dig.

CBS har et ambitiøst mål om en fordobling af ekstern finansieret forskning frem til 2020. Dette mål kan kun lykkedes, hvis vi har en god og velfungerende administrativ enhed, der kan støtte forskerne med den økonomiske styring af projekterne, når de skal gennemføres.

Opgaven er forankret i enheden ØS EFP (Økonomisupporten, Eksterne Projekter), som er en underenhed til Økonomi & Analyse. Lige i øjeblikket mangler vi en teamchef til enheden, der kan gå forrest i forhold til at sikre en velfungerende drift og en løbende videreudvikling af arbejdsprocesser og værktøjer. 

Download hele opslaget som PDF-fil her eller læs det online på CBS jobportal...

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Camilla Schreiner Andersen mobil: 24 79 44 16 eller e-mail csa.fa@cbs.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er onsdag den 12. august 2015.

Din ansøgning

Stillingen søges elektronisk på cbs.dk/jobsSitemap  Bylaws  Contact  Join DARMA

© DARMA – Olaf Svenningsen, osvenningsen@health.sdu.dk, tel 45 6550 3374 

Powered by Wild Apricot Membership Software